Ops! You don't have any menu or widget in Off-canvas. Please add some menu in Off-canvas menu position or add some widget in Off-canvas widget position for view them here.

Blog Page

Ahju puhastamise trikid :)

Sool

Sool on kodus mitmel moel kasulik, aga ta tuleb appi ka praeahju puhastamisel. Kõigepealt tuleks ahi märja lapiga üle käia ja seejärel külluslikult soolaga üle raputada. Soojenda ahi 50 kraadini ning oota kuni sool pruunistub, seejärel lülita ahi välja ja lase maha jahtuda. Pärast pühi kõrbenud jäljed jms. koos soolaga kokku ja tee ahi puhtaks.

Küpsetuspulber

Ka küpsetuspulbri häid omadusi ei jõua lihtsalt ära kiita! Ent see tuleb appi ka praeahju puhastamisel: sega veest ja küpsetuspulbrist pasta ning määri seda kõrbenud või määrdunud kohtadele. Pärast puhasta ahi niiske rätikuga.

Sooda

Sooda tuleb samamoodi majapidamises appi: juba kirjutasime, kuidas see pliidilt kõrbenud jäljed eemaldab. Ent ka praeahju puhastamisel saab soodast abi – raputa ahju külgedele ja uksele soodat, pritsi pulbrile ka veidi vett. Lase veidi aega mõjuda, seejärel puhasta ahi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*


Võta ühendust!

VASTAME KÕNEDELE

TÖÖPÄEVITI                         08:00 – 18:00

LAUPÄEV, PÜHAPÄEV       09:00 – 15:00

Style Switcher